top of page

BEDRIJVEN

Jaap is ook inzetbaar als vertrouwenspersoon bij bedrijven. Als derde die buiten het bedrijf staat, wil hij graag met medewerkers om de tafel zitten die niet lekker in hun vel zitten.

 

Positieve coaching helpt om in medewerkers het beste naar boven te halen. Samen met de persoon die zijn hulp inroept, zal hij op een laagdrempelige manier een weg uitstippelen waardoor de werknemer zich weer op zijn plek voelt en weer met plezier verder kan met zijn of haar werk.

 

Dit heeft ook voordelen voor het bedrijf. ‘Als de druk om te presteren voor het personeel te hoog wordt of het gaat thuis niet goed, kan dat zijn uitwerking hebben op hoe het met uw bedrijf gaat. Prestaties kunnen achteruit gaan, het ziekteverzuim kan omhoog schieten en wellicht verandert de sfeer in uw bedrijf. Ook kan uw rendement omlaag gaan. Daarom is het belangrijk om uw personeel

te blijven letten en hen de mogelijkheid te bieden om te praten met een vertrouwenspersoon om ziekte en burn-out te voorkomen. Bij mij kunnen u en uw personeel het hart luchten en zo hopelijk

met frisse moed weer verder gaan.’

 

Het tarief is bespreekbaar, evenals het aantal uren dat u gebruik wilt maken van een vertrouwenspersoon. Per situatie wordt bekeken wat de beste oplossing is.

shutterstock_1099307402.jpg
bottom of page