top of page
IMG_1163.JPG

De B.O.K.S. staat voor Bewegen, Ontdekken, Koppelen, Stappen zetten. Dit is afgeleid van het model van Korthagen. Dat houd in dat je reflecterend kunt leren door een aantal stappen te doorlopen, waarvan ik bepaalde elementen gebruiken in ons theoretisch kader. De kracht van ervaringsleren is dat je de mens uitdaagt te doen. Je stopt dan met denken en dan ga je gewoon doen. Het mooie is dan dat je je niet meer kunt verstoppen achter verhalen, functie, salaris of baan. Dit is erg bijzonder en prettig om te ervaren. De ware ik komt dan naar boven.

In boksen zit alles wat je in het dagelijkse leven ook mee krijgt te maken. Zelfvertrouwen, laagzelfbeeld, emoties, agressie, angst, verdriet, controle, doseren etc... Daarom match het goed om dit te gaan samenvoegen met coachen.

Tijdens de sessies laat ik je voelen en ervaren middels diverse opdrachten. ik reflecteer terug naar je en ga samen met jou de diepte in. Je krijgt hierdoor meer zelf vertrouwen, je leert jezelf beter kennen, je krijgt inzicht in bepaalde manier van reageren of handelen van jezelf. Het geeft je een goed gevoel en ondanks dat het confronterend is wordt je blij van jezelf. We gaan lol maken maar vooral ga je veel van jezelf leren. Hoe mooi is dat om dit met boksen te combineren? Het is geen wedstrijd wie het hardst kan slaan maar wel een wedstrijd die je met jezelf aan gaat. Ik ga je helpen.

Dit geld voor particulieren maar ook voor bedrijven. Ik doe 1 op 1 of in kleine groepjes voor bedrijven. Heb je personeel die niet goed in zijn vel zit dan is dit een hele mooie methode om beter in haar of zijn vel te komen.  Bij particulieren kan ik het combineren tijdens de sessies die we vooraf bespreken.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan met mij contact op

IMG_1197.JPG
bottom of page