top of page

ERVARINGEN

Jaap is een rustige, vriendelijke en toegankelijke man die oprecht naar je luistert. Hij veroordeeld niet, hij stelt je gerust en op je gemak, hij heeft inlevingsvermogen en empathie. Jaap weet waar hij over praat! 


Jaap geeft handvaten, hoe je kunt omgaan met bepaalde situaties. Hij houdt een spiegel voor, geeft opties, hij denkt met je mee en hij is er echt voor je! 


Wanneer Jaap het vertrouwen heeft gewonnen durf je alles tegen hem te zeggen. Kortom, ik heb veel van Jaap geleerd. Ik ben gegroeid als persoon, op verschillende vlakken.

Anoniem

Ik ken Jaap al 3 jaar en nog steeds maakt hij elke zaterdag ochtend tijd voor me vrij. Ik heb heel wat tijden doorgemaakt en erg veel steun daarbij gekregen van Jaap.

 

Elke zaterdag ochtend ga ik samen met Jaap naar de sportschool. Daarbij ondersteund Jaap door uitleg te geven over welk apparaat het beste is bij welke uitvoering. Jaap is altijd bereikbaar. Bel je hem staat hij altijd paraat.

Leroy

Jaap is nu twee jaar betrokken op onze woonvoorziening als vrijwilliger. Waar hij begon als "sportmaatje"  voor een van onze bewoners is hij inmiddels een bijna onmisbare schakel in het netwerk van deze bewoner.

Jaap is met zijn vriendelijke, warme uitstraling en indien nodig de kritische noot, de betrouwbare ander geworden. Hij weet goed wanneer hij welke houding hij moet aannemen om goed aan te kunnen sluiten bij de behoefte van de cliënt.

Fleur Dammers

Teamleider,  LVB-jongeren woning

Als startende ondernemer heb ik dromen en ben ik eigenwijs genoeg om fouten te maken. Door coaching van Jaap ben ik gaan inzien dat ik mijn keuzes bewuster kan maken en directer mijn doelen kan behalen.

 

Tegelijk kan ik mijn twijfels met Jaap bespreken zonder me onzeker te voelen. Ik voel me vertrouwd en begrepen. Doordat Jaap zijn eigen ervaringen meebrengt kan hij legio voorbeelden geven waar ik over kan nadenken. Op een laagdrempelige manier leer ik veel.

Thijs

Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader! Geen formele communicatie, maar lekker dicht bij jezelf en lekker normaal. Je kunt zijn wie je bent, maar de spiegel wordt wel voor gehouden. duidelijk en eerlijk! Met Jaap regelmatig even een rondje gelopen bij 't Gat van Hagen. Heerlijk even spuien, lachen en huilen. Elke keer krijg je weer de juiste feedback om te groeien.

 

We zijn niet allemaal perfect, maar net even anders dan anders is toch wel wat fijner. Spring uit je patronen en wandel het pad ernaast! (vooral met Jaap een blokje om zal je goed doen!)
Je krijgt er rust, balans en zelfrespect voor terug. Het juiste pad moet je zelf kiezen, maar Jaap schopt je wel in de goede richting! Dankjewel Jaap!

Ineke

Wat een verademing, dat was mijn gedachte na het eerste gesprek met Jaap. Jaap is iemand die uit ervaring zelf heel goed weet hoe het er in het echte leven aan toe gaat. Dat merk je, dat voel je, en geeft een soort van herkenning.

Geen standaard kreten en wijsheden uit het boekje maar iemand die je echt begrijpt en die niet meteen een oordeel klaar heeft maar je wel kan prikkelen. Tijdens de wandelingen hebben wij heel wat zaken kunnen bespreken waar ik tegenaan liep, zowel de dagelijkse maar zeker die dingen uit het verleden welke een grote invloed hadden in mijn dagelijks handelen.

 

En ja, voor je er erg in hebt duik ik weer in het oude patroon maar, door de handvatten die Jaap mij aanreikte is het een stuk makkelijker schakelen in de juiste richting. Enorm bedankt voor de goede gesprekken Jaap.

Anoniem

Nadat ik hulp had gekregen via de huisarts wat voor mij niet aansloeg, ben ik terecht gekomen bij Jaap. Bij het eerste gesprek voelde ik mij meteen op m’n gemak en wist ik dat deze manier van coaching mij ging helpen om mezelf terug te vinden. Geen formele gesprekken maar gewoon lekker normaal en jezelf zijn. 


Soms waren de gesprekken heftig want de spiegel wordt je voor gehouden, maar juist dat had ik hard nodig! De handvatten die ik mee kreeg kon ik goed toepassen en vooral denken aan mezelf kwam op nr 1. 

Soms als het regende koos ik ervoor om het gesprek binnen te voeren, maar zodra het mooi weer was wandelden we een rondje gat van hagen. Zo ben je lekker in beweging en het praten is op één of andere manier luchtiger. Daarnaast kon ik ook echt weer lachen.


Leuke was dat na 4 gesprekken de mensen om mij heen weer de oude ik terug zagen. Zo voelde ik dat zelf ook, daardoor werd ik zekerder en kom ik ook sterker over.

 Marilee

Ik ben bij Jaap begonnen toen ik niet lekker in mijn vel zat. Ik had weinig zelfvertrouwen, waardoor ik ook een laag zelfbeeld had en last van veel faalangsten. Hierover praten vond ik moeilijk, waardoor ik het allemaal ging wegstoppen.

 

Aan het einde van de zomer heb ik ervoor gekozen om met Jaap in gesprek  te gaan, om het wél te vertellen. Dit heeft mij enorm geholpen! Jaap geeft heel veel handvatten en opdrachtjes mee om op te letten voor de komende weken. Door dit te doen, krijg je te zien waarom jij jezelf op 1 moet zetten, hoe moeilijk dat soms ook is. Jaap nam mij altijd mee om een rondje te lopen en te praten. Door deze gesprekken heb ik een verandering doorgemaakt, en heb ik weer zelfvertrouwen waar ik naar zocht.

 

Jaap stelt vaak vragen waar je even bij stil moet staan, wat anderen niet vaak doen. Jaap weet ook altijd wat je de vorige keer hebt verteld. Daardoor is het fijn om met Jaap in gesprek te gaan, voor alles waar je mee zit! Ik zou Jaap aan iedereen aanraden, omdat ik zelf heb gemerkt hoe fijn het is om te praten. Hij heeft mij enorm geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen, en belangrijke handvatten meegegeven als het bijvoorbeeld weer minder gaat.

Guus

Omdat ik niet lekker in mijn vel zat en echt met mijzelf in de clinch lag heb ik na lang nadenken contact met Jaap gezocht.

 

Na mijn intakegesprek had ik op zich een goed gevoel, maar dacht wel ik moet er toch zelf uitkomen. Vond het moeilijk om over mijn gevoelens en mijzelf te praten. Toch gelijk een nieuwe afspraak gemaakt met het idee, baat het niet dan schaadt het niet..

Tijdens onze eerste wandeling kwam ik erachter dat ik het niet alleen kon, en dat ik de juiste beslissing had genomen, dus volgde er meer en tijdens de wandelingen heb ik van Jaap zoveel handvaten gekregen en werd een spiegel voor gehouden.

 

Wat een leer momenten heb ik gehad tijdens onze gesprekken. Ik ben veel zelfverzekerder en sterker geworden, durf me kwetsbaar op te stellen, en zit weer heerlijk in mijn vel. Met veel dank aan Jaap, mag ik zijn wie ben en ben ik vooral en zeker trots op mijzelf. 

Mirjam

 

 

Jaap is een prettige man die erg toegankelijk is. Hij is daarnaast humorvol, rustig en vooral erg vriendelijk. Na een lange tijd twijfelen heb ik de keuze gemaakt om met Jaap in gesprek te gaan. Ik kende Jaap al uit de voetbalwereld zo’n 15 jaar geleden. Tijdens het eerste gesprek werd mijn voorgevoel bevestigd: Jaap is niets veranderd. Hij zorgt direct ervoor dat je je op gemak voelt. Na het eerste gesprek had ik direct veel vertrouwen in zijn werkwijze. Voor mij was het verschrikkelijk om het intakegesprek bij de sportschool te doen, wat direct zorgde voor de eerste drempel. De reactie van Jaap was goud, namelijk “ had dan aangegeven waar je het wel wilde voeren, dan hadden we dat gedaan. Kom voor jezelf op en zet jezelf op 1.”

Tijdens de kennismaking gaf ik aan dat ik niet van zweverige gesprekken houd en vooral actieve sessies wilde doen. De combinatie van wandelen, boksen en voetballen zorgt voor relaxte settings waarbij het voor mij makkelijker maakte om jezelf bloot te geven. Gedurende de gesprekken is Jaap humorvol, maar recht voor zijn raap. Hij laat je diep nadenken door zijn kritische vragen. Iets wat voor mij perfect werkte. Je kan bij Jaap ook duidelijk je grenzen aangeven en aangeven tot hoever die mag gaan. En ja, ik heb hem vaak een klootzak genoemd, want Jaap zorgt altijd dat je in de spiegel kijkt en laat je goed reflecteren over keuzes die je maakt in het leven. De pittige gesprekken zijn noodzakelijk om jezelf beter te leren kennen en te kunnen groeien.

Zowel tijdens, voor- en na de settings laat Jaap je uit je comfortzone komen. Voor mij waren ook de bokssessies een hele goede wijze om over de drempel heen te gaan en dat in de sportschool. De opdrachten die je meekrijgt zijn fijn. Met name het evalueren van de opdrachten is fijn en zorgt voor veel humorvolle en diepgaande gesprekken.

Ik raad eenieder aan om kennis te maken met Jaap. Een goudeerlijke man die vanuit zijn eigen ervaringen je constant laat reflecteren. De laagdrempeligheid zorgt voor de veilige setting waar alles besproken mag en kan worden. Jaap heeft mij enorm geholpen om mijzelf verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

Leroy

Jaap is een prettige man die erg toegankelijk is. Hij is daarnaast humorvol, rustig en vooral erg vriendelijk. Na een lange tijd twijfelen heb ik de keuze gemaakt om met Jaap in gesprek te gaan. Ik kende Jaap al uit de voetbalwereld zo’n 15 jaar geleden. Tijdens het eerste gesprek werd mijn voorgevoel bevestigd: Jaap is niets veranderd. Hij zorgt direct ervoor dat je je op gemak voelt. Na het eerste gesprek had ik direct veel vertrouwen in zijn werkwijze. Voor mij was het verschrikkelijk om het intakegesprek bij de sportschool te doen, wat direct zorgde voor de eerste drempel. De reactie van Jaap was goud, namelijk “ had dan aangegeven waar je het wel wilde voeren, dan hadden we dat gedaan. Kom voor jezelf op en zet jezelf op 1.”

Tijdens de kennismaking gaf ik aan dat ik niet van zweverige gesprekken houd en vooral actieve sessies wilde doen. De combinatie van wandelen, boksen en voetballen zorgt voor relaxte settings waarbij het voor mij makkelijker maakte om jezelf bloot te geven. Gedurende de gesprekken is Jaap humorvol, maar recht voor zijn raap. Hij laat je diep nadenken door zijn kritische vragen. Iets wat voor mij perfect werkte. Je kan bij Jaap ook duidelijk je grenzen aangeven en aangeven tot hoever die mag gaan. En ja, ik heb hem vaak een klootzak genoemd, want Jaap zorgt altijd dat je in de spiegel kijkt en laat je goed reflecteren over keuzes die je maakt in het leven. De pittige gesprekken zijn noodzakelijk om jezelf beter te leren kennen en te kunnen groeien.

Zowel tijdens, voor- en na de settings laat Jaap je uit je comfortzone komen. Voor mij waren ook de bokssessies een hele goede wijze om over de drempel heen te gaan en dat in de sportschool. De opdrachten die je meekrijgt zijn fijn. Met name het evalueren van de opdrachten is fijn en zorgt voor veel humorvolle en diepgaande gesprekken.

Ik raad eenieder aan om kennis te maken met Jaap. Een goudeerlijke man die vanuit zijn eigen ervaringen je constant laat reflecteren. De laagdrempeligheid zorgt voor de veilige setting waar alles besproken mag en kan worden. Jaap heeft mij enorm geholpen om mijzelf verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

_____________________________

Anoniem

              13 jarige

Boksend opvoeden

                                                                  

 

Ik heb super veel van alle oefeningen, spelletjes en gesprekken geleerd.

 

Ik kreeg er meer zelfvertrouwen door en ik weet nu veel beter hoe ik een oplossing kan bedenken voor mensen die gemeen doen of ruzie maken.

 

Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gedaan. En het was ook nog super leuk 

 

                                                                

                                                                        

                                                                        

                                                              __________________________

                                                            

Gesprekken met een psycholoog werkte voor mij totaal niet. Veel te zakelijk en onpersoonlijk, dus mezelf openstellen, dat zat er niet in.

 

Bij Jaap was dat een ander verhaal. Zijn aanpak is veel persoonlijker, veel menselijker. Jaap stelt zichzelf open naar jou, waardoor je veel sneller geneigd bent om hetzelfde te doen. Hij stelt je op je gemak en luistert oprecht naar je. Geloof me , twee weken later of zelfs nog langer weet hij nog wat je hebt verteld. Jij bent belangrijk voor hem, je bent geen nummer..

 

Door persoonlijke ervaringen weet Jaap je handvatten te geven waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Maar misschien nog belangrijker hij weet je te laten inzien waarom en welke handvatten je het beste kunt toepassen. Waardoor je ze ook echt kunt gebruikt. Nu moet je niet denken dat je met fluwelen handschoenen behandeld wordt. Hij houdt je echt wel een spiegel voor als dat nodig is. Maar hij doet dit op een respectvolle en vriendelijke manier..

 

Ik heb mijn gesprekken met jaap erg gewaardeerd. Onze gesprekken werden meestal gecombineerd met een heerlijke wandeling. Maar als ik liever thuis wilde blijven, was bij hem ook zeker geen probleem. Soms heb je gewoon even iemand nodig die je weer even op weg helpt of naar je luistert. Al met al, zal ik je echt aanraden om met jaap in gesprek te gaan.

                                                    Groetjes Franciska

                                           _____________________________

Toen ik nog in de kliniek zat voor mijn drank- en drugsverslaving, heeft mijn moeder contact gezocht met Jaap. Zij had via social media het e.e.a. over hem gelezen, en zij dacht dat hij mij goed kon begeleiden met mijn herstel. Dit in combinatie met de nabehandeling van de kliniek en de meetings die ik elke dag zou gaan bezoeken.

 

Ik wou wel eerst kijken of wij een klik zouden hebben, en gelukkig die was er. We zijn daarna direct begonnen met de sessies, eerst hebben we veel gepraat en daarna een aantal keren gebokst. Jaap heeft mij heel veel handvaten gegeven, die ik in het dagelijks leven kan toepassen.

 

Daarnaast heeft hij mijn vriendin op dezelfde manier begeleid, zij heeft geen verslaving. Maar heeft er wel heel veel onder geleden en zij had ook hulp nodig om dit te verwerken en verder te kunnen gaan.

Het gaat nu heel goed  met mij, ik werk weer en met mijn sociale contacten gaat het ook weer goed. Ik ben Jaap heel dankbaar voor zijn bijdrage en kan hem altijd om hulp vragen.

                                                               Cas

                                           _____________________________

 

Coaching met Jaap is maatwerk.

Bij het intakegesprek wordt er gepeild wat er nodig is voor de uitdaging waar je op dat moment in het leven voorstaat.

 

Zo hebben we een sessie Boxend coachen ingepland.

Boxend coaching is terecht bedoeld intensief en daardoor zeer openbarend in het open en blootleggen van opgekropte gevoelens die boven kwamen en bespreekbaar werden. Hierin mogelijk deze gevoelens te bespreken en een plek te geven.

Vastzittende knelpunten die jaren werden genegeerd werden door de boxend coaching blootgesteld en in emotie geuit en door Jaap professioneel besproken. Het boxend coachen geeft oprechte opkomende emoties die met bespreken inzicht en een plek verkrijgen.

 

Ook is op maat b.v. een wandeling een erg mooie methode om in de natuur tot mooie coachende gesprekken en inzichten te komen.

De gerichte vragen en spiegeling van Jaap brengen je dichter bij je doel en pijnpunten om aan te werken. Onbewust in het ontdekken in het gesprek zijn er zaken die je oppakt en in je voordeel inricht in je huidige leven. Oprecht dat Jaap hierin meedenkt met zijn ervaringen en aanpak die maatwerk bij jouw past toe te passen.

Voor mij heeft het veel inzichten gegeven en rust in het zijn van mijn eigen kracht en zijn.

 

Jaap is in mijn ogen een gedegen ervaringsdeskundige die weet waarover hij praat omdat hij dit zelf heeft ervaren, doormaakt en heeft opgelost goed toe te passen om als een volledig professionele coach en ervaringsdeskundige deze in desbetreffende trainingen en coaching voor nieuwe cursisten toe te passen tot een enorme persoonlijke meerwaarde voor meer quality of life.

 

 

                                                              Elfi

                                           _____________________________

Mijn ervaring bij Jaap de coach van I am strong is heel goed.

Hij heeft mij geholpen om mijn mind-set van negatief naar positief te krijgen. Door vooral ook eerst het positieve te benoemen waardoor het negatieve minder groot wordt.

We zijn begonnen met gesprekken waarin mijn problemen duidelijk werden en kort daarna zijn we verder gegaan met ademhalingsoefeningen en boksend coaching.

Dit was voor een voor mij het moment waarin ik heel snel begreep hoe je kunt doseren. Door het boksen leerde ik om controle te houden, door ipv me leeg te slaan en alle controle kwijt te raken, minder te geven maar wel alles onder controle kon houden waardoor ik langer door kon gaan zonder op te raken en nare gevoelens te krijgen. Het is eigenlijk een spiegel voor houden en heb bij iedere les wel een Aha moment gehad.

Hier maak ik in mijn dagelijks leven gebruik van door ook te geven wat mogelijk is (niet leeg slaan) en controle kan houden en daarmee balans is gekomen in verschillende onderdelen in mijn leven. 

Zoals Jaap aldoor zegt, zet jezelf op 1 en de rest volgt vanzelf en dat is zeker gebeurt bij mij, wat ook gunstig doorwerkte in mijn gezin.

Met mij te coachen heeft Jaap niet alleen mij geholpen maar ook meerdere mensen om mij heen.

Het waren wijze lessen.

 

Bedankt Jaap.

 

                                                               Petra

                                           _____________________________

                                    

Via de trainer van de sportschool in contact gekomen met Jaap.

Ik zocht net wat meer dan fitness. Na de intake een goed gevoel ervan overgehouden.

Jaap is een rustig man die tijd voor je neemt en met je meedenkt.

Door Jaap heb ik stappen genomen , die ik niet uit mezelf zou doen.

 

Deze stappen heb ik kunnen maken door het Boksend Coaching onder begeleiding van Jaap

 

Elke keer nadat ik bij Jaap was geweest voel ik me weer als nieuw, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

Jaap heeft me de goede kant opgestuurd en ik weet welke stappen ik moet en ga maken.

 

Bedankt Jaap

 

                                                               Davy

                                           _____________________________

Na een zware periode waar ik diverse instanties heb bezocht en psychiaters heb gesproken had ik de moed een beetje opgegeven. Ik hoorde via via dat Jaap van Iamstrong iets met boksen deed en dat sprak mij wel aan. Ik heb met Jaap contact gezocht en een afspraak gemaakt.

De intake voelde direct goed en gaf mij een beetje hoop dat ik er eindelijk uit kan komen met mijzelf en de in toekomst meer rust kan krijgen. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Jaap.

We zijn rustig gestart en door de diverse methode die jaap toepast kreeg ik steeds meer inzicht in mijn patronen en zag ik wat ik zelf deed in bepaalde situaties. Toen zijn we begonnen met boksen. wat een wereld ging er voor mij open. In korte tijd voelde ik me een heel ander mens en kreeg ik heel snel inzicht in hoe het ook anders kan. Hierdoor is mijn zelf vertrouwen gegroeid en durf ik steeds meer mijn grenzen aan te geven. Het gevoel van mijn eigenwaarde is enorm gestegen. 

Ik raad dit iedereen aan die op zoek is naar een leuke manier van coachen die direct te gebruiken is in je dagelijkse leven en met een lach en een traan veel inzichten geeft.

Dank je wel Jaap dat je mij hebt kunnen helpen en dat ik nu de toekomst weer rozekleurig tegemoet kan zien. Je was soms heel confronterend maar kwam ook gelijk met oplossingen en handvatten die ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken. Je kennis, geduld, humor en ervaringen hebben mij enorm geholpen.

Ik raad je bij iedereen aan.

                                                       

Anoniem

                                            _____________________________

Boos op alles en iedereen en met geen zelfvertrouwen kwam ik bij Jaap van I Am strong. Na 8 jaar keer op keer naar een andere psycholoog zei iemand je moet eens naar een coach gaan! Zo kwam ik bij I Am strong!! 

 

Na de eerste wandeling voelde het al aan dat hij me oprecht wil helpen. Ik moes als eerst een sticker op mijn spiegel in de badkamer ophangen. Dit was een nr. 1 om mezelf op 1 te zetten en die zit er nog steeds!! Jaap is echt gedreven om te helpen!!

 

Zo stuurde hij regelmatig in de ochtend een opbeurend appje om de dag aan te kunnen en dat voelde echt super fijn. Gaf me echt t gevoel dat er iemand mij een keer echt wil helpen!! En dat heeft hij gedaan.

 

Toen begonnen we met boxen, eerst alle woede en frustratie eruit! Even de emmer leeg gooien en dat was echt fijn. En dan gaan oefenen om de woede een plek te geven en niet meteen vol gas overal op in te gaan maar eerst even mezelf tijd gunnen om na te denken ( dit blijft moeilijk met ADHD.😉)

 

Ik kan iedereen I Am strong aan bevelen!! Jaap is oprecht, eerlijk, recht door zee en is er voor je!!! 

Voel me nu super goed en kom echt voor mezelf op!

 

Ik sta weer lekker in t leven. Laat niet meer over me heen walsen en sta op NR 1 

Jaap super bedankt!!! 

 

 

                                                               R.Schepers

                                           _____________________________

Omdat ik al een hele periode niet goed in mijn vel zat en dat ook mijn relatie niet ten goede kwam heb ik contact met Jaap gezocht.

Het was heel prettig dat we direct een afspraak konden maken, en er geen wachttijden of vragenlijsten aan vooraf gingen.

 

Vanaf het eerste moment was ons contact prettig maar ook warm, geen gevoel van afstand.

Praten en wandelen was voor mij een ideale combinatie om tot een goed gesprek te komen.

Jaap geeft duidelijk aan dat je het zelf moet doen, en dat ook kunt. Hij geeft je daarvoor handvatten, zoals: jezelf op 1 zetten, niet invullen maar navragen wat bedoeld wordt.

Wat ik heel bijzonder vond is dat ik me al zo snel beter ging voelen en het geleerde ook in de praktijk kon brengen, dus geen jaren therapie.

Dank je wel Jaap, ik vond het geweldig.

 

                                                               Anoniem

                                           _____________________________

                                       

  Boksend opvoeden

Jaap heeft onze dochter van 7 jaar hartstikke goed geholpen.

Toen ze bij Jaap kwam was ze een heel timide en erg onzeker meisje, totaal geen zelfvertrouwen.

Elke keer dat ze bij Jaap was geweest kwam ze met een lach terug.

Voordat ze bij Jaap kwam durfde ze kindjes op school niet eens aan te spreken, zo verlegen en onzeker dat ze was. En nu komt ze trots thuis dat ze weer is met een ander kindje gespeeld heeft en ze durft nu ook bij andere kindjes thuis te spelen.

Ze heeft zelfs in een grote theater haar eerste ballet uitvoering gehad en ze stond zo zelfverzekerd op het podium, je zag aan haar hele houding dat ze hier enorm van genoot!

Wij zijn Jaap enorm dankbaar dat hij onze dochter zoveel vertrouwen heeft gegeven! 

Wij raden het elke ouder aan die denkt dat z'n kind het nodig heeft. Ook namens onze dochter, bedankt Jaap.

 

                                                               Ouders van Mizella

                                           _____________________________

                                           

  Boksend opvoeden              

                        

Via via ben ik bij Jaap terecht gekomen. mijn zoon had een probleem met zelf beheersing en was altijd snel boos. was erg onzeker en wist hier niet mee om te gaan. Toen hoorde we van Jaap en hebben we contact opgenomen.

Jaap is een rustige man die goed met kinderen kan omgaan.  Hij heeft zowel ons als ouder goed begeleid in het proces als onze zoon.  we zagen wekelijks verschil en verandering bij hem. Hij werd rustiger en werd minders snel boos. kwam beter in zijn vel daardoor. Boksen is een geweldig middel om met kinderen iets te bereiken. Het is heel anders als ik het mij had voorgesteld. Voor ons een leuke sessie om mee te mogen doen en te beleven wat er op pedagogisch vlak komt kijken.

Dank je wel Jaap dat je onze zoon weer op de rit hebt gezet en dat hij zijn grenzen beter weet aan te geven. dit scheelt heel veel ellende voor hem maar ook voor ons. Hij is sterker geworden en past zich beter aan omdat hij vanuit zichzelf kan redeneren. Zijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Wij zullen jou bij iedereen aanbevelen.

Dank voor je steun voor de familie als voor onze zoon. ook namens hem. Je hebt ons enorm geholpen. Hier zijn we je dankbaar voor. Voor een ieder een aanrader.

 

                                                    Blije ouders van een nieuwe zoon

                                           _____________________________

Jaap straalde tijdens de sessies rust en vertrouwen uit, waardoor ik me meteen vrij voelde om open te zijn.

Tegelijkertijd wist hij me ook te prikkelen en de vinger op de zere plek te leggen. 

Met goede gesprekken en boks oefeningen heeft Jaap me geholpen om uit mijn vertrouwde maar ongezonde routines te komen.

Ik merkte al snel dat ik meer naar mijn gevoel kon luisteren en deze samen met mijn gedachten weer op een rijtje kreeg!

Anoniem

Ondanks dat ik dacht dat het 'perfectionisme' en 'controle freak' bij mij hoorde, ben ik erachter gekomen dat ik daarin mijn eigen keuze kan maken.

Dankzij de coaching van Jaap ben ik bewuster van mijn gevoel en kan ik daarop inspelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met minder stress mijn studie kon afronden.

Na 4 keer ben ik al zo ontzettend geholpen! Ik raad dit iedereen aan. Al ga je alleen maar voor een intake gesprek, 

Anoniem

bottom of page